Despre Terapia RTT
Terapia transformațională rapidă utilizează transa, regresia și condiționarea hipnotică. Ea caută ceea ce este dedesubt, caută care este cauza și rădăcina. Dacă tratezi rădăcina unui simptom nu se șterge niciodată și de asemenea, atunci când instalezi noi comportamente puternice prin repetare, efectul nu dispare.
Terapia Transformațională
Rapidă (RTT)
Terapia transformațională rapidă (RTT) este o metodă de terapie premiată, fondată de Marisa Peer, un vorbitor de renume mondial, hipnoterapeut și autor best-seller internațional.
Această terapie combină principii benefice de hipnoterapie, psihoterapie, NLP (programare neuro lingvistică), TCC (terapii cognitiv comportamentale) și neuroștiințe și are capacitatea de a te transforma, cu putere și permanent.
Ea oferă o schimbare extraordinară, permanentă, de la durerea fizică, emoțională și psihologică, reformulând convingerile, valorile, obiceiurile și emoțiile care sunt adânc active în subconștient.
Înlocuiește sistemul vechi de credințe și comportamentul modelelor negative cu noi credințe extraordinare care afirmă viața și reconectează rapid căile neuronale ale creierului.
RTT combină cea mai bună hipnoterapie cu metode unice pentru schimbări permanente și de durată.
RTT te ajută să rupi obiceiurile proaste și îți permite să obții rezultate extraordinare în sport, artă și să ai mai mult succes în afaceri și în relații. Crește concentrarea și motivația, depășește fricile și fobiile și îmbunătățește bunăstarea generală.
RTT funcționează cu mintea subconștientă. Subconștientul, numit și creierul emoțional, este o resursă extraordinară și, este ca un seif unde se păstrează tot ceea ce ai învățat sau experimentat. Experiențe care au modelat modul în care te simți în legătură cu viața în general și de ce reacționezi la anumite lucruri în special. Subconștientul dă naștere la revelații și idei strălucitoare, iar odată ce lucrezi în profunzimea lui te transformi uluitor.
scroll
Înveți Ce Trăiești Și Te Transformi În Așteptările Tale!
Coaching În RTT
Ca metodă de lucru, după ce tratăm convingerile limitative în hipnoză, în sesiunile de coaching integrăm noile convingeri și ne asigurăm că procesezi
tot ce urmează ca să accelerezi noua schimbare.
Coachingul lucrează pe situații pe care vrei și îți dorești să le îmbunătățești. Iar coachul, creează cadrul necesar să poți intra în starea de acțiune pe care vrei să o faci de ceva timp sau, să decizi să nu mai faci acel lucru ca să nu te mai zbuciume.
Practic, coachul vine ca antrenor mental și prin întrebări îți pune mintea la treabă în folosul tău, ca să-ți faci planuri, să te disociezi de corp, să vii cu combustibil elevat -cu o altă emoție, ca să știi să-ți alegi obiective practice realizabile și să îți clarifici ce acțiuni minimale sunt eficiente în condițiile date din acel moment.
Când e mult și greu știi că are valoare, însă puțin și simplu este adevărata măestrie!
RTT Și Mintea Subconștientă
La început, înveți să navighezi în lume cu mintea ta conștientă. Cu toate acestea, schimbarea dirijată de mintea conștientă are limite și, voința singură nu poate rupe lanțurile obiceiurilor proaste sau al temerilor. Te găsești făcând aceleași promisiuni și rezoluții de anul nou de nenumărate ori.
Pentru a te schimba, ai nevoie mai mult decât de voință și de logică; e necesar să te conectezi cu mintea subconștientă.
Terapia transformațională rapidă te deblochează ușor și în profunzime. În timpul acestei terapii, accesezi subconștientul folosind hipnoza. Nu îți face griji, ești mereu în control și siguranță. Hipnoza este doar un instrument ce îți relaxează corpul și mintea conștientă.
Transa hipnotică este o stare complet naturală de concentrare spre interior. Este similară cu experiența unei stări de flux, ca și cum ai fi absolut absorbit în timp ce vizionezi un film. În hipnoză, ești atât de absorbit, încât nu îți faci griji pentru nimic altceva și timpul trece repede.
Această stare de focalizare sporită, oferă minții tale mai mult control, nu mai puțin, iar mintea critică, care vorbește, este ocolită. Așa poți accesa credințe formate cu mulți ani în urmă, permițând subconștientului tău să devină receptiv la sugestii.
RTT te ajută să schimbi percepțiile și gândurile la nivel subconștient. Sugestii pozitive sunt plantate în mintea subconștientă precum semințele, iar noile convingeri sunt capabile să prindă rădăcini, de obicei într-o sesiune și nu mai mult de trei.
RTT a fost concepută pentru a-ți oferi o ușurare rapidă și rezultate permanente. Folosește un limbaj care stârnește imaginația iar cuvintele sunt personalizate doar pentru tine. Înregistrarea personală este esențială și e important să se asculte cel puțin 21 de zile.
Ședința îți va schimba comportamentul, iar înregistrarea va conecta, va declanșa și va înrădăcina această schimbare.
Înregistrarea stabilește căi sau conexiuni între neuroni și, pe măsură ce noile căi sunt întărite, comportamentele noi devin a doua natură. Te simți conștient de sine și încetezi să te mai îndoiești. Așadar, poți uita de mai multe sesiuni care continuă și continuă cu puține schimbări la vedere. Nimeni nu are timp pentru asta.
Spre deosebire de majoritatea transelor hipnotice, RTT nu se bazează doar pe întărirea pozitivă. Prea des, acesta este singurul obiectiv pentru hipnoterapeuți. Utilizarea unui limbaj corect, actualizat și relevant atunci când vorbești cu tine însuți, este cu siguranță o parte a oricărei transformări ce servește mai degrabă ca o consolidare a progreselor, decât ca un catalizator al acestora.
Ești capabil să ajungi la descoperiri în stare de hipnoză care nu ar fi posibile dacă ai încerca pur și simplu să ajungi la mintea subconștientă prin limbaj modificat și vorbire de sine.
În această terapie folosesc o serie de tehnici și instrumente care sunt cruciale, nu doar pentru a te învăța cum să comunici cu mintea ta subconștientă, ci și pentru a accesa direct și a remedia orice blocaj care ar putea exista.
Cu RTT eliberezi ceea ce te împovărează și te împuternicești.
scroll
Ce Poți Rezolva Cu RTT
-
adicții, băutură, fumat, droguri, jocuri de noroc;
-
comportament compulsiv (rosul unghiilor, smulsul genelor, curățenie excesivă, ticuri nervoase);
-
colon iritabil, anxietate, stres, frici, fobii, atacuri de panică, boli autoimune, vinovăție, rușine toxică;
-
mâncatul emoțional, dietă, kilograme în plus, anorexie, bulimie, exerciții fizice;
-
depresie, încredere, stimă de sine, motivație, procrastinare, autosabotaj, atingerea obiectivelor;
-
probleme în carieră, abilități de interviu, nervi, vorbit în public, concentrare, examene, memorie, abilități de condus mașina;
-
relații, probleme din copilărie, probleme sexuale, abuzuri sexuale, infertilitate;
-
dureri în corp, astm, probleme de piele, auz, vedere, mobilitate, creșterea părului, probleme cu somnul.